TEKNISK INFO

QuickTool Holdersystem består af bøjledelen, som anvendes sammen med enten en af de p.t. 4 forskellige basissæt passende til batterisoklerne på Makita®, DeWalt®, Milwaukee®, HiKOKI® eller Bosch® batteriværktøj - eller med UNIVERSAL monteringsdelen, som kan anvendes med plastbinder eller stålspændebånd.

Systemet er Made in Denmark, da det er udviklet og produceret på vores egen fabrik i Thy.

Systemet er patentanmeldt, og QuickTool® er et registreret varemærke.

Bøjledelen er fremstillet af fiberforstærket polyamid (PA) også kendt som nylon. Bøjledelen er styrketestet og meget robust. Bøjlens »tunge« er dog af sikkerhedsmæssige hensyn konstrueret således, at den ved en belastning udad (væk fra brugeren) vil knække ved et træk på ca. 40 kg.

Monteringsdelene er ligeledes fremstillet i PA – men uden fibrene, hvilket giver bøjledelen en fleksibel struktur.

Skruerne vi anvender er rustfrie – til Milwaukee® dog elforzinket.

Stålspændebåndet og det medfølgende spændehoved er ligeledes rustfrit og af dansk fabrikat i prima kvalitet. Det leveres i en længde på 37 cm, svarende til en spændediamater på 12 cm. Det kan naturligvis afkortes til ønsket længde.

Plastbinderen er med stålhoved og således ekstrem stærk. Den er fremstillet af PA, og har en længde på 34 cm, svarende til en spændediameter på 10,5 cm. Den kan naturligvis afkortes til ønsket længde.

Der er 2 års garanti på QuickTool® produkterne for såvel professionelle som private brugere.

Dobbeltklæber tapen på UNIVERSAL monteringsdelene er en dansk Super tape, som er ekstremt klæbende. Den hærder efter montage med 75 % styrke efter 3 timer og er fuldt hærdet efter 72 timer. Man skal ikke afvente hærdning før værktøjet eller tilbehøret anvendes. Hærdningen styrker blot monteringen med tiden.